Her finner du informasjon om våre illustratører

 Alida Husby  Nettside:  www.alidahusby.com   Instagram:  @alidahusby   Alida Husby (født 1993) er en norsk illustratør og grafisk designer, bosatt i Barcelona. Alida er utdannet innenfor visuell kommunikasjon, markedsføring og kulturledelse ved Westminster Universitet og UIC Barcelona. Hennes illustrasjoner og design har blitt publisert og brukt blant annet i boken «365 formas de pedir trabajo», avisen La Vanguardia og av klesmerket Family Affairs. Hennes forkjærlighet for tradisjonelle teknikker, barnebøker, samt nye muligheter gjennom digitalt design er sammen med på å skape hennes visuelle stil og uttrykk. Alida vil illustrere diktsamlingen “Tankestrek” av Thea Marie Sanne. Boken utgis høsten 2018.

Alida Husby
Nettside: www.alidahusby.com
Instagram: @alidahusby

Alida Husby (født 1993) er en norsk illustratør og grafisk designer, bosatt i Barcelona.
Alida er utdannet innenfor visuell kommunikasjon, markedsføring og kulturledelse ved Westminster Universitet og UIC Barcelona. Hennes illustrasjoner og design har blitt publisert og brukt blant annet i boken «365 formas de pedir trabajo», avisen La Vanguardia og av klesmerket Family Affairs. Hennes forkjærlighet for tradisjonelle teknikker, barnebøker, samt nye muligheter gjennom digitalt design er sammen med på å skape hennes visuelle stil og uttrykk.

Alida vil illustrere diktsamlingen “Tankestrek” av Thea Marie Sanne. Boken utgis høsten 2018.

 Tone Wasbak Melbye  Nettside:  https://owldwell.com/  Facebook:  Den lille ugle bokhandel  Tone Wasbak Melbye kom til verden en sensommerdag i 1977 og har vært konstant forundret siden. Tidvis tar denne forundringen form på papir, tidvis i ord og av og til i musikk. Den seneste større manifestasjon av den komplette forfjamselse som er hennes forhold til verden er i form av en husvogn, La Chouette der hun har tenkt å bo og drive en liten bokhandel. For jo mer underlige og tvetydige ting blir i verden, jo mindre forvirret er Tone. Tone vil illustrere diktsamlingen “Det skjulte” av Toril Mjelva Saatvedt,. Boken utgis vinteren 2018.

Tone Wasbak Melbye
Nettside: https://owldwell.com/
Facebook: Den lille ugle bokhandel

Tone Wasbak Melbye kom til verden en sensommerdag i 1977 og har vært konstant forundret siden.
Tidvis tar denne forundringen form på papir, tidvis i ord og av og til i musikk. Den seneste større manifestasjon av den komplette forfjamselse som er hennes forhold til verden er i form av en husvogn, La Chouette der hun har tenkt å bo og drive en liten bokhandel.
For jo mer underlige og tvetydige ting blir i verden, jo mindre forvirret er Tone.

Tone vil illustrere diktsamlingen “Det skjulte” av Toril Mjelva Saatvedt,. Boken utgis vinteren 2018.

 Heidi Kahrs Damm  Instagram : @heidilinen  E-post: heidi@heidilines.no  Heidi Kahrs Damm har tegnet seg gjennom livet som tok til i 1960. Hun kan ikke forestille seg et liv uten blyanter, tusjer & pensler og Photoshop. Besettelsen førte henne til Otis/Parsons School of Design i Los Angeles i 1984. Etter 3 år i USA returnerte hun til Norge med blanke ark, og måtte erkjenne at tegning er ensomt arbeid. Løsningen ble en kombinasjon av 50% reiseliv, 50% kreativ. Etter 25 år ble reiseliv byttet ut med eldreomsorg, og hun er nå er ansatt som aktivitør på et eldresenter. Tegning er fremdeles obligatorisk og fungerer som batterilader, meditasjon og freelancejobb. Kundene er mange og varierte og inkluderer oljefirma, skoler, en medisinsk innovasjonsaktør, tidsskift og ukeblad, samt private. Heidi er lykkelig gift og har 3 voksne barn + 2 voksne bonusbarn. Hun har utgitt 3 barnebøker med Bliss symbolspråk på eget forlag, støttet av foreningen Leser søker bok. Heidi vil illustrere boken “Spøkelsesprinsessen” av Sperre & Kjartanson. Boken utgis høsten 2018.

Heidi Kahrs Damm
Instagram: @heidilinen
E-post: heidi@heidilines.no

Heidi Kahrs Damm har tegnet seg gjennom livet som tok til i 1960. Hun kan ikke forestille seg et liv uten blyanter, tusjer & pensler og Photoshop. Besettelsen førte henne til Otis/Parsons School of Design i Los Angeles i 1984. Etter 3 år i USA returnerte hun til Norge med blanke ark, og måtte erkjenne at tegning er ensomt arbeid. Løsningen ble en kombinasjon av 50% reiseliv, 50% kreativ. Etter 25 år ble reiseliv byttet ut med eldreomsorg, og hun er nå er ansatt som aktivitør på et eldresenter. Tegning er fremdeles obligatorisk og fungerer som batterilader, meditasjon og freelancejobb. Kundene er mange og varierte og inkluderer oljefirma, skoler, en medisinsk innovasjonsaktør, tidsskift og ukeblad, samt private.
Heidi er lykkelig gift og har 3 voksne barn + 2 voksne bonusbarn. Hun har utgitt 3 barnebøker med Bliss symbolspråk på eget forlag, støttet av foreningen Leser søker bok.

Heidi vil illustrere boken “Spøkelsesprinsessen” av Sperre & Kjartanson. Boken utgis høsten 2018.