Her finner du informasjon om våre forfattere og smakebiter på deres verk utgitt hos Tegn Forlag

 Anja Andersen Forfatteren av novellen «Syv timer, tjuefire minutter» jobber blant annet allsidig innen kunst- og teaterfeltet. Hun har konstant lese- og skrivekløe, og debuterer som forfatter med sitt bidrag i antologien «Våte kyss». Dette er hennes kjærlighetserklæring til Bergen. Les begynnelsen på novellen "Syv timer, tjuefire minutter"

Anja Andersen
Forfatteren av novellen «Syv timer, tjuefire minutter» jobber blant annet allsidig innen kunst- og teaterfeltet. Hun har konstant lese- og skrivekløe, og debuterer som forfatter med sitt bidrag i antologien «Våte kyss». Dette er hennes kjærlighetserklæring til Bergen.
Les begynnelsen på novellen "Syv timer, tjuefire minutter"

 Hildegunn Bjelland Instagram:  @hildegunn.bjelland Forfattaren av «Krabben Klara og konkylien», novellene «Møte ved Den blå steinen» og «Der ute kor kvardagen bevegar seg» er født i 1980. Ho er i frå Stord der ho bur saman med sambuar og to born. Tidlegare har ho medverka i antologiane «Vilje» og « Det var en gang», utgitt av Alea forlag, og antologien « Drøm», utgitt av forlaget Askhild. Bjelland er mellom anna utdanna i marknadskommunikasjon ved Handelshøyskolen BI og i Business Administration ved Heriot-Watt University i Edinburgh. Les begynnelsen på novellene "Møte ved Den blå steinen" og "Der ute kor kvardagen bevegar seg"

Hildegunn Bjelland
Instagram:
@hildegunn.bjelland
Forfattaren av «Krabben Klara og konkylien», novellene «Møte ved Den blå steinen» og «Der ute kor kvardagen bevegar seg» er født i 1980. Ho er i frå Stord der ho bur saman med sambuar og to born. Tidlegare har ho medverka i antologiane «Vilje» og « Det var en gang», utgitt av Alea forlag, og antologien « Drøm», utgitt av forlaget Askhild.
Bjelland er mellom anna utdanna i marknadskommunikasjon ved Handelshøyskolen BI og i Business Administration ved Heriot-Watt University i Edinburgh.
Les begynnelsen på novellene "Møte ved Den blå steinen" og "Der ute kor kvardagen bevegar seg"

 Monica Evaldsdatter Dahlskjær  Instagram : @indriela  Blogg:  www.indriel.no Forfatteren av novellen «Mistenksomhetens pris» er en 52 år gammel nordlending bosatt i Stjørdal. Dahlskjær skriver tekster i mange sjangre. Hun publiserer også artikler og tekster på sin egen blogg. Høsten 2017 debuterte hun med både et dikt og en novelle i antologien «Vilje», utgitt av Alea Forlag. Våren 2018 be to av hennes dikt valgt til antologien «Hjerterom og menneskespor», Velferdalliansens jubileumsbok. Dahlskjær har også skrevet en rekke artikler og vært med i Lymfepostens redaksjon, Norsk Lymfødem og Lipødem Forenings medlemsblad. Dahlskjær har bakgrunn som førskolelærer. Hun driver nå sitt eget foretak som tilbyr kurs i personlig utvikling, healing, rådgiving/veiledning, og mediumvirksomhet. I disse dager fullfører Monica sin første roman. Les begynnelsen på novellen "Mistenksomhetens pris"

Monica Evaldsdatter Dahlskjær
Instagram: @indriela
Blogg: www.indriel.no
Forfatteren av novellen «Mistenksomhetens pris» er en 52 år gammel nordlending bosatt i Stjørdal. Dahlskjær skriver tekster i mange sjangre. Hun publiserer også artikler og tekster på sin egen blogg. Høsten 2017 debuterte hun med både et dikt og en novelle i antologien «Vilje», utgitt av Alea Forlag. Våren 2018 be to av hennes dikt valgt til antologien «Hjerterom og menneskespor», Velferdalliansens jubileumsbok. Dahlskjær har også skrevet en rekke artikler og vært med i Lymfepostens redaksjon, Norsk Lymfødem og Lipødem Forenings medlemsblad. Dahlskjær har bakgrunn som førskolelærer. Hun driver nå sitt eget foretak som tilbyr kurs i personlig utvikling, healing, rådgiving/veiledning, og mediumvirksomhet. I disse dager fullfører Monica sin første roman.
Les begynnelsen på novellen "Mistenksomhetens pris"

 Hege Anuja Drøsdal Forfatteren av novellen «Mellom fornuft og følelser» er født 1979 i India og oppvokst i Arna utenfor Bergen. Drøsdal skriver alt fra dikt og småtekster til lengre noveller. «Mellom fornuft og følelser» er hennes første publiserte novelle. Hun liker å lese bøker i sjangrene krim og spenning, men også historiske romaner som finner sted på 1700- og 1800-tallet. Ellers går hun en del på kino og er glad i musikk.  Les begynnelsen på novellen "Mellom fornuft og følelser"

Hege Anuja Drøsdal
Forfatteren av novellen «Mellom fornuft og følelser» er født 1979 i India og oppvokst i Arna utenfor Bergen. Drøsdal skriver alt fra dikt og småtekster til lengre noveller. «Mellom fornuft og følelser» er hennes første publiserte novelle. Hun liker å lese bøker i sjangrene krim og spenning, men også historiske romaner som finner sted på 1700- og 1800-tallet. Ellers går hun en del på kino og er glad i musikk.
Les begynnelsen på novellen "Mellom fornuft og følelser"

 Josefine Kjærstad Instagram: @rebella_reads Forfatteren av novellen «Stempelet» er født i 1983 og studerer allmenn litteraturvitenskap ved Universitetet i Oslo. Hun bor i Bærum med mann og fem barn. Les begynnelsen på novellen "Stempelet"

Josefine Kjærstad
Instagram:
@rebella_reads
Forfatteren av novellen «Stempelet» er født i 1983 og studerer allmenn litteraturvitenskap ved Universitetet i Oslo. Hun bor i Bærum med mann og fem barn.
Les begynnelsen på novellen "Stempelet"

 Ida Apelseth Skaare  Instagram:  @idaskriv Forfattaren av novella «Kunstnaren» er 24 år. Sunnmøring busett i Bergen. Entusiastisk hobbyskribent med forkjærleik for poesi og kortprosa. Elles glad i friluftsliv, kakao og filmar med happy ending. Skaare deler ymse småtekstar på Instagram. Les begynnelsen på novellen "Kunstnaren"

Ida Apelseth Skaare
Instagram: @idaskriv
Forfattaren av novella «Kunstnaren» er 24 år. Sunnmøring busett i Bergen. Entusiastisk hobbyskribent med forkjærleik for poesi og kortprosa. Elles glad i friluftsliv, kakao og filmar med happy ending. Skaare deler ymse småtekstar på Instagram.
Les begynnelsen på novellen "Kunstnaren"

 Thea Marie Sanne (T. M. Sperre) Instagram:  @tegnforlag Forfatteren av novellene «Lypsyl» og «Eplet» er født i 1971. Opprinnelig fra Ellingsøy utenfor Ålesund, men bosatt i Bergen siden 1991. Der bor hun sammen med to barn og to katter. Sanne er utdannet innenfor blant annet kulturvern, kulturformidling og digital kultur ved Universitetet i Bergen. Hun utgav i 2017 sin første bok, heftet «Skattejakt», en guide for dem som elsker bruktfunn. Sanne deler sin poesi med egne fotografier som bakgrunn på Instagram. Diktsamlingen hennes «Tankestrek» kom høsten 2018, og flere bøker kommer i 2019. Les begynnelsen på novellene "Lypsyl" og "Eplet".

Thea Marie Sanne
(T. M. Sperre)
Instagram: @tegnforlag
Forfatteren av novellene «Lypsyl» og «Eplet» er født i 1971. Opprinnelig fra Ellingsøy utenfor Ålesund, men bosatt i Bergen siden 1991. Der bor hun sammen med to barn og to katter. Sanne er utdannet innenfor blant annet kulturvern, kulturformidling og digital kultur ved Universitetet i Bergen. Hun utgav i 2017 sin første bok, heftet «Skattejakt», en guide for dem som elsker bruktfunn. Sanne deler sin poesi med egne fotografier som bakgrunn på Instagram. Diktsamlingen hennes «Tankestrek» kom høsten 2018, og flere bøker kommer i 2019.
Les begynnelsen på novellene "Lypsyl" og "Eplet".

 Carin Stenes Forfatteren av novellen «Heksejakt» ønsker ikke publisitet og hen velger derfor å benytte pseudonymet Carin Stenes. Tegn Forlag samarbeider med Stenes om flere utgivelser, og hen forventer å utgi sin første roman i 2019.  Les begynnelsen på novellen "Heksejakt"

Carin Stenes
Forfatteren av novellen «Heksejakt» ønsker ikke publisitet og hen velger derfor å benytte pseudonymet Carin Stenes. Tegn Forlag samarbeider med Stenes om flere utgivelser, og hen forventer å utgi sin første roman i 2019.
Les begynnelsen på novellen "Heksejakt"

 Ane Soldal Hagebø  Instagram : @hjarteord Forfattaren bak diktsamlinga Hjarteord er fødd i 1987, busett på Osterøy utanfor Bergen saman med sambuar og to born. Ho er utdanna lærar, og jobbar i ungdomsskulen. Hagebø er ivrig brukar av nynorsk, eit skriftspråk som ho meinar høver godt til skildrande poesi. Elles er ho glad i fjellturar, yoga, lesing og kreativ sysling. I løpet av 2019 kjem meir dikt, i form av diktsamlinga "Under grøne venger".  Les eit av dikta frå "Hjarteord"

Ane Soldal Hagebø
Instagram: @hjarteord
Forfattaren bak diktsamlinga Hjarteord er fødd i 1987, busett på Osterøy utanfor Bergen saman med sambuar og to born. Ho er utdanna lærar, og jobbar i ungdomsskulen. Hagebø er ivrig brukar av nynorsk, eit skriftspråk som ho meinar høver godt til skildrande poesi. Elles er ho glad i fjellturar, yoga, lesing og kreativ sysling. I løpet av 2019 kjem meir dikt, i form av diktsamlinga "Under grøne venger".
Les eit av dikta frå "Hjarteord"

 Toril Mjelva Saatvedt Forfatteren av diktsamlingen "Det skjulte" er født i 1975. Hun er en ålesunder bosatt i Bergen sammen med mann og to barn. Skriving har vært en hobby hele livet, for det meste korte tekster, dikt og sanger. Hun jobber til daglig innen kultur i kommunen, og skriver på et par romaner ved siden av. Diktsamlingen med arbeidstittel "Det skjulte" kommer på Tegn forlag i vinter, og blir hennes offentlige debut som forfatter. Les et av diktene fra "Det skjulte"

Toril Mjelva Saatvedt
Forfatteren av diktsamlingen "Det skjulte" er født i 1975. Hun er en ålesunder bosatt i Bergen sammen med mann og to barn. Skriving har vært en hobby hele livet, for det meste korte tekster, dikt og sanger. Hun jobber til daglig innen kultur i kommunen, og skriver på et par romaner ved siden av. Diktsamlingen med arbeidstittel "Det skjulte" kommer på Tegn forlag i vinter, og blir hennes offentlige debut som forfatter.
Les et av diktene fra "Det skjulte"

 Tove-Mari Wester Instagram:  @livetspoesi Forfatteren av diktsamlingen ”Livets poesi” er født i september 1993. Hun er oppvokst og bosatt i Namsos sammen med mann og to barn. Til vanlig jobber hun på Sykehuset Namsos. Skriving har gjennom hele livet vært en stor lidenskap, og i 2015 opprettet hun Instagram-kontoen @livetspoesi der hun daglig oppdaterer sine nesten to tusen følgere med både nye og eldre dikt. Hun har tidligere bidratt med dikt til antologien ”Ren jul” utgitt av Cappelen Damm, og ”Over og under vann” utgitt av Fiktivt forlag. Nå debuterer hun med sin første egne diktsamling som blir utgitt i 2019. Les et av diktene fra "Livets poesi"

Tove-Mari Wester
Instagram:
@livetspoesi
Forfatteren av diktsamlingen ”Livets poesi” er født i september 1993. Hun er oppvokst og bosatt i Namsos sammen med mann og to barn. Til vanlig jobber hun på Sykehuset Namsos. Skriving har gjennom hele livet vært en stor lidenskap, og i 2015 opprettet hun Instagram-kontoen @livetspoesi der hun daglig oppdaterer sine nesten to tusen følgere med både nye og eldre dikt. Hun har tidligere bidratt med dikt til antologien ”Ren jul” utgitt av Cappelen Damm, og ”Over og under vann” utgitt av Fiktivt forlag. Nå debuterer hun med sin første egne diktsamling som blir utgitt i 2019.
Les et av diktene fra "Livets poesi"

 Kreamesik Instagram:  @kreamesik Den kreative duoen Sperre & Kjartanson står bak boken "Spøkelsesprinsessen" som utgis på Tegn Forlag i slutten av oktober. De har utarbeidet boken fra det som opprinnelig var et filmmanus skrevet av Sperre. Kreamesik har tidligere laget flere kortfilmer, og er begge ivrige fotografer og skribenter. De bor i Bergen og på fritiden liker de blant annet å trene, gå på auditions, game, reise og å være med venner. Les et utdrag fra "Spøkelsesprinsessen"

Kreamesik
Instagram:
@kreamesik
Den kreative duoen Sperre & Kjartanson står bak boken "Spøkelsesprinsessen" som utgis på Tegn Forlag i slutten av oktober. De har utarbeidet boken fra det som opprinnelig var et filmmanus skrevet av Sperre. Kreamesik har tidligere laget flere kortfilmer, og er begge ivrige fotografer og skribenter. De bor i Bergen og på fritiden liker de blant annet å trene, gå på auditions, game, reise og å være med venner.
Les et utdrag fra "Spøkelsesprinsessen"